Идва най-силният британски хорър от години

Виж първи трейлър на Ghost Stories

12 януари 2018

Виж първи трейлър на Ghost Stories

Радващ (а и чудесно плашещ) е фактът, че в последните 2-3 години наблюдаваме ренесанс на хубавите хорър филми. Като започнем с доста кривия "The Taking of Deborah Logan", минем през катранено черния "The Witch" и стигнем до чудесно решения "То" по Стивън Кинг.

Сега се задава "Ghost Stories" - британски независим филм на ужасите, който още преди да нахлуе демонично по екраните, вече е сочен за най-добрия филм в жанра от години. Рейтингът му в Rotten Tomatoes e 100%, а това говори много.

Идва най-силният британски хорър от години

Филмът ни запознава със скептикът и професор по философия Филип Гуудман (Анди Наймън), който изследва произхода на писмо, изпратено му от отвъдното. В течение на филма се среща с трима обсебени души - нощен пазач в стара фабрика, тийнейджър с повреден автомобил и бизнесмен, който очаква раждането на детето си. Освен Наймън, сред кошмарите ще броди и любимият ни Мартин Фриймън.

"Ghost Stories" беше показан премиерно на 5 октомри в рамките на филмовия фестивал в Лондон, а световната му премиера ще бъде на 13 април (петък е, разбира се).

https://www.youtube.com/watch?v=oOoZgb7mycg

ОЩЕ ОТ Музика

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Седморката на Блейк чукна 40

Първият епизод на сериала излезе през януари 1978