Зима за напреднали

Стилът е в детайлите

10 януари 2018

Стилът е в детайлите

Демонстрацията на класа невинаги е в скъпите ботуши, най-новия смартфон и суперлуксозния автомобил. Една от най-отличителните и доказани черти на добрия мъжки стил е в неговата ненатрапчивост. Подбрахме ти няколко елегантни аксесоара, които дискретно подчертават вкуса и класата на стилния мъж и са в тенденциите на текущата зима.

Кожена каишка Часовникът е сред най-ключовите и заковани от десетилетия стилни аксесоари за един мъж. Но важна е не само тиктакащата машинка, но и нейната каишка. Последните тенденции в кожените каишки са кафявия цвят, бургундско червено и сиво-зеления десен. Прецизната ръчна обработка на кожата пък е отлично допълнение към каишката на часовника ти.

Зима за напреднали

Коланът В момента на мода са коланите от велур. Цветът е хубаво да е кафявия тон на чаша капучино, морско-син или с кехлибарения цвят на малцово уиски.

Кърпички и вратовръзки Дребният детайл, който допълва палтото и заковава вниманието върху силуета, е подаващата се кърпичка от горното джобче. Тя, в комплект с вратовръзката е за хубавия костюм това, което е дискретната очна линия и лекия руж за красиво дамско лице. За тази зима материята е вълната, а цветът - различни комбинации на сиво и синьо с дълбоко бургундско.

Ръкавиците Предлагаме ти да обърнеш внимание на два варианта - за градски разходки и за шофиране. Ежедневните ръкавици от мека, щавена кожа са чудесно допълнение и предпазват от хапливия вятър. А ръкавиците за шофиране всъщност са много повече от излишно перчене, когато температурите са ниски - виж този великолепен хибриден модел от кожа и омекотена вълна.

Чорапите В бизнес среда крачолът на панталонът се повдига точно, колкото да покаже няколко сантиметра от чорапа. Но, естествено, не всички сме на бизнес срещи в ежедневието си. А тези страхотни спортни чорапи вървят отлично с дебели джинси или зимен панталон. Защото са и плътни, и високи.

Шапката Тук се доверяваме изцяло на класиката - плетена вълна в черно или сиво.

ОЩЕ ОТ Лукс

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Новите дрехи на царя

Ким Чен Ун скочи в 2018 с нов стил

Пуловерът пак е на мода

Няколко бранда чистят чичовския имидж на плетените дрехи