Без Rag'n'Bone Man в София

Британецът отменя всички балкански дати

09 януари 2018

Британецът отменя всички балкански дати

Чакахме с нетърпение да видим и чуем на живо соул/блус звездата Rag'n'Bone Man на 9 май в зала Универсиада. Току що обаче стана ясно, че поради непредвидени обстоятелства британският певец отменя всичките си балкански дати. Освен в София, той трябваше да пее още в Скопие, Белград, Солун и Истанбул. Все още не се знае дали ще бъдат назначени нови дати за концерти.

Всички, закупили билети за концерта в София, могат да получат своите пари обратно, в срок от 15 януари (понеделник) до 9 юли (понеделник). Билетите могат да бъдат върнати на мястото, от което са закупени - в съответния офис на Eventim или TicketPro. Закупилите билети онлайн, могат да получат възстановяване на сумата по следния начин:

  • С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис на Ивентим или Тикетпро, или да ги върнете лично.  Сумата по кредитната карта, от която са закупени, ще бъде възстановена до 7 работни дни.
  • С наложен платеж или по банков път - изпратете билетите по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Eventim (ул. "6-ти септември" 58) или Ticketpro (ул."Шандор Петьофи" 28), където ще Ви бъде възстановена сумата в брой.

ОЩЕ ОТ Музика

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Radiohead съдят Лана дел Рей

Певицата била откраднала хит на британците

Жените го правят добре

5 убийствени рок мацки