Украински прелести

10 горещи красавици от Украйна

05 януари 2018

10 горещи красавици от Украйна

Легенди се носят за красотата на украинските жени. И ни стига само да се сетим за Мила Йовович, за да се съгласим с отривисто кимане. А и да не забравяме, че никоя държава не е имала толкова красива и стилна дама за министър-председател колкото Украйна с Юлия Тимошенко. И понеже е петък и сме ларш, събрахме ти галерия с десет украински красавици за смъкване на напрежението.

Украински прелести

Яра Кмидан 24-годишната Яра е модел от ранните си тийнейджърски години. След като я откриват от Wilhelmina Models, неустоимият й сексапил я прави лице (и тяло!) на Victoria's Secret, Guess и Beach Bunny Swimwear.

Анастасия Ковалевская Родена е в Украйна, но работата й в Amnesty International я насочва към Москва. Всъщност, тя никога не се е занимавала с мода, просто обича да позира за любителски фотосесии. Не й личи, нали?

Ангелина Петрова Не се бъркай с името - госпожица Петрова може да ти звучи много български, но 27-годишната красавица си е чистокръвна украинка. Ще ти прошепнем, че тъмнокосото синеоко чудо на природата ще бъде в Швейцария между 14 февруари и 1 март.

Тина Карол Една от най-популярните украински певици е и професионален музикант, като е завършила пиано. Родена е през 1985 и е майка на едно момче. И притежава очарованието на добрата красавица от приказките.

Люба Шумейко Руса, красива и… гола. Украинската красавица с впечатляващ бюст и невинно излъчване вече е на 32, но няма никакво намерение да спира с кариерата си на nude model. Амин!

Еугения Дьордичук Това са гърди, които не се забравят. 34-годишната Еугения е пищна красавица, която също си изкарва хляба с голи фотосесии под псевдоним. Понеже е петък и сме в добро настроение, потърси в Google Katie Fey.

Олга Куриленко 38-годишната красавица започна кариерата си като модел, а след това и актриса. Виждали сме я на кориците на Vogue и Elle и като момиче на Бонд в "Спектър на утехата". Днес вече е с френско гражданство и има 2-годишен син, но това не й пречи да продължава да се снима.

Милена Марковна Може и през 1983 Чернивци да е попадал в картата на СССР, но днес родният град на Милена Марковна е в територията на Украйна. А, след като се мести в САЩ с родителите си през 1991, приема името Мила Кунис. Нужно ли е да говорим повече?

Арина Левченко Руса, синеока, ефирна, висока метър и осемдесет. Чудно ли е, че Арина е сред най-търсените украински манекенки днес?

Катя Кулижка С този поглед, преливащ от сиво в синьо и тези плътни устни, Катя не може да постигне само едно единствено нещо. Да ни остави безучастни.

ОЩЕ ОТ ЖЕНИ

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Секси, по-секси, Instagram

5 фотомодела от които ни омекват коленете

Машини навремето

Ретро постери на автомобили от ХХ век