Хърватско горещо

10 красавици от Хърватия, които да последваш моментално

12 януари 2018

10 красавици от Хърватия, които да последваш моментално

Редките случаи, когато сме попадали в Хърватия, винаги ни е правило впечатление колко много са красивите и стилно облечени жени по улиците на Загреб или Сплит. Отново отворихме вълшебната книга Instagram и събрахме страниците на 10 горещи красавици от най-западната балканска държава специално за теб за петък вечер.

Сузана Хорват Висока е метър и 78, бюстът й е 85 над 63 талия… Професионален модел, който ни кара да се радваме, че сме живи с всеки свой кадър.

Хърватско горещо

Антония Мишура Руса и висока красавица и професионална баскетболистка. 29-годишната Антония ще ни принуди да си пуснем хърватските спортни канали.

Лана Джурчевич Една от най-популярните хърватски поп-певици и композитори впечатлява и чисто визуално, освен музикално. Пък и честно - на кого му пука за музиката, когато изглеждаш така?

Невена Дужмович Има случаи, когато погледът на една ослепително красива жена, ни хваща вниманието повече от всичко друго при нея. Такъв е случаят и със зелените очи на модела Невена Дужмович, при която всичко е леле мале!

Татяна Драгович Бивша манекенка и бивша съпруга на легендарния тенисист Горан Иванишевич през март ще направи 40, а има и две деца от хърватския спортист. И тези факти по никакъв начин не са се отразили на сексапила й.

Йелена Розга Хърватската поп певица също ще навърши 41 тази година. А ако я последваш в Instagram, фийдът ти ще се разрежда с кадри на една красива и много елегантна руса дама.

Фарета Радич Красивата хърватка все още не е навършила 20 години, а вече е лице на брандове като alentino, Zara, Max Mara и Givenchy. Един поглед към снимките й и веднага разбираме защо.

Валерия Сестич Още една красавица, едва навършила 20 и вече покорила модните подиуми и сърцата на дизайнерите. И нашите, и нашите!

Фани Стипкович Родената през 1982 красавица минава от танцова трупа, през модните подиуми, докато стига до телевизията, където работи и до днес като водещ и репортер. Дипломиран журналист, тя поддържа Instagram профил, в който показва как поддържа прелестното си тяло.

Хелена Сопар Знойна брюнетка, с класически красиво лице с изразени скули. Още след първите й професионални изяви я взимат да работи и живее в Лондон. И ние бихме я взели.

ОЩЕ ОТ ЖЕНИ

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Синди Крофорд се връща към Pepsi

Манекенката пресъздава легендарната реклама от 1992

Даша е наша

Запознай се с Диана Пожарская