“5х3 по Пътя” с Ивайло Петров

Фото понеделник: Среща с фотографа

21 май 2018

Фото понеделник: Среща с фотографа

Ивайло Петров е от фотографите, чието име срещаме най-често в последните години, когато стане въпрос за вълнуваща концептуална фотография. До момента има две самостоятелни изложби, но работи толкова активно и продуктивно, че е почти невъзможно да изброим всички негови проекти - и лични, и комерсиални. Да не говорим, че няколко години негови фотографии излизат в различни списания. Да, включително в Esquire - спомни си интервюто ни с Лиса Джерард.

[caption id="attachment_16165" align="aligncenter" width="1024"]

“5х3 по Пътя” с Ивайло Петров
Ивайло Петров/ фотография Славея Йорданова за Sofia Live[/caption]

"Фото понеделник" е поредица от отворени и неформални фотографски срещи, в които гост-фотограф представя свои произведения пред публиката с избрана от него тема. Провежда се, логично, в понеделник, в кафе-галерия на ФотоСинтезис Арт Център. Организаторите дават програмата ето така:

Първа част: Представяне Фотографът, който ни гостува, представя няколко свои произведения през публиката и споделя историята зад тях: защо и как са реализирани, какво го е вдъхновило, как точно са създадени изображенията.

Втора част: Дискусия Дискусионната част е отворена за обсъждане и свободен разговор, в който всеки от публиката е поканен да задава своите въпроси и да сподели обратната си връзка и коментар по темата.

Срещите са със свободен вход, а началният час е 19:00.

ОЩЕ ОТ Музика

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Джеки Чан пак рита задници

Виж трейлър за новия му филм "Bleeding Steel"

Почина Филип Рот

Американският писател си отиде на 85