Идва Diablo 4

Виж епично видео интро за играта

Ивайло Александров 05 ноември 2019

Гейм феновете изпищяха във възторг в събота, когато на BlizzCon 2019 официално бе съобщено, че се задава чаканото от години продължение на едно от най-любимите и популярни RPG - Diablo. Макар и да показаха много елементи от предстоящата игра, Blizzard твърдят, че датата на пускането й още е далеч в бъдещето. 

Идва Diablo 4

От компанията твърдят, че все още разработват играта, като тя ще може да се играе на PC, PS4 и Xbox One. Знаем, че картата ще е в отворен свят с пет региона, цикличност между ден и нощ, както и че ще има паралелни кампании. Ще има пет различни класа герой, като до момента са ясни три - варварин, магьосница и друид. Историята ще продължава тази на Diablo 3: Reaper of Souls. Ето и трейлър за геймплея:

По време на събитието имаше възможност играта да бъде представена не само със скрийншотове и видеа, но и с реален геймплей, което означава, че по всяка вероятност ще се появи преди края на 2020. И все пак най-вълнуващото около Diablo IV в момента е великолепният 9-минутен видеоклип, който ни представя завръщането на Лилит, дъщерята на Мефисто. Гледай и настръхвай:

ОЩЕ ОТ Музика

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Lindemann шокираха с клип

Виж нецензурираното видео към "Knebel"

Съпротивата на Тори Еймъс

Певицата и пианист издава политически и социално ангажирани мемоари