Джейсън Момоа излезе на сцената в прощалното турне на Slayer

Напомпаният мачо от "Аквамен" и "Игра на тронове" доказа, че наистина има диво сърце, включвайки се в кавъра пот This Love на Пантера, който Philip A. Anselmo & The Illegals направиха като специални гости на финалното турне на Slayer

03 декември 2019

Това се случи пред очите на публиката, напълнила до ръба The Forum в Ингълууд, щата Калифорния. След концерта актьорът с хавайско потекло качи в своя Инстаграм няколко снимки и видеоклипа, на които се мотае с широка усмивка зад сцената в компанията на метъл божества като Анселмо, музиканти от Slayer, Primus, Anthrax и Metallica.

 

Moмоа написа там: "да изляза на сцената и да крещя "любов, любов, ЛЮБОВ" (има предвид текста на This Love - бел.ред.) с моя малък син и PANTERA, тоест  @philiphanselmo and the illegals направо ми махна главата. изживявах детските си мечти. толкова съм благодарен за тези моменти, които изживях с моите приятели. най-накрая се срещнах и с Лес Клейпул от легендарните PRIMUS. RHCP AND RAGE бяха бандите, с които израснах, докато карах скейт и ДРОГО нямаше да съществува, ако ги нямаше @panteraofficial обичам те фил."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on


 

ОЩЕ ОТ Музика

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Виж Дейвид Линч като художник

Режисьорът има също толкова мрачни визии и на платно

Метеорни изненади

"Лъвкрафт" утре ще бъде повече от представление