Роб Халфорд проговаря на български

Автобиографията на певеца на Judas Priest излиза тази есен

От издателство Hybrid Books с гордост съобщават, че вокалистът на британските хеви метъл легенди Judas Priest, Роб Халфорд, лично е избрал издателството за българското издание на автобиографията си "Confess". Певецът съобщи, че работи върху мемоарите си още през 2018 и е насрочил издаването на книгата за тази есен.

Роб Халфорд проговаря на български

На сцена вече пет десетилетия - като лидер на Judas Priest от първата половина на 70-те, до началото на 90-те и после през новия век до днес, Роб Халфорд издаде и няколко страхотни солови албума, както и два албума на груув метъл групата му Fight. Смятан за мнозина за метъл бог, певецът ще издаде и автобиографичната си книга "Confess" през есента на 2020. "Confess е невероятна и еднократна възможност за мен да покажа всичките си лица. Няма да скрия нищо. Време е да се изповядам", споделя метъл легендата за книгата.

Hybrid Books ще издадат "confess" на български език в луксозно издание с твърди корици заедно със световната премиера на книгата през есента. Издателството вече има в каталога си и книгата "Queen – Извън прожекторите", посветена на Фреди Мъркюри.

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

От книга към екран

5 филма по книги, които чакаме с интерес през 2020

Аракел: Мимикрия излиза с изложба

Графичният роман ще бъде представен на 22 и 23 февруари в "Шипка 6"