Брад Пит и Леонардо ди Каприо във филм за Чарлс Менсън

Режисьор на "Имало едно време в Холивуд" е Куентин Тарантино

01 март 2018

Режисьор на "Имало едно време в Холивуд" е Куентин Тарантино

Куентин Тарантино е свирил сбор за двете най-популярни звезди, с които е работил за следващия си проект. Брад Пит и Куентин Тарантино ще участват във филм за Чарлс Менсън. Или по-точно за събитията около убийството на бременната в деветия месец Шарън Тейт.

В официалния синопсис четем: ""Имало едно време в Холивуд" е поставен в Вос Анджелис през 1969, в апогея на хипи движението там. Двамата главни героя са Рик Далтън (Леонардо ди Каприо) - бивша звезда от уестърн сериал и дългогодишният му дубльор Клиф Бут (Брад Пит). И двамата се мъчат да се наместят в Холивуд, който вече им е напълно чужд. Но съседката на Рик е световноизвестната Шарън Тейт..."

Брад Пит и Леонардо ди Каприо във филм за Чарлс Менсън

"Работя по сценария от пет години, а живея в Лос Анджелис цял живот, включително и през 1969, когато бях на 7", споделя режисьорът. "Вълнувам се, че ще разкажа историята за Ел Ей и Холивуд, такива, каквито вече не съществуват. И съм адски щастлив, че ще работя с тандема Леонардо ди Каприо и Брад Пит."

Тарантино е работил с ди Каприо в "Джанго без окови", а с Пит в "Истински романс" и "Гадни копилета". По непотвърдена информация в ролята на Шарън Тейт ще видим австралийската актриса Марго Роби. Премиерата на "Имало едно време в Холивуд" е предвидена за 9 август 2019.

ОЩЕ ОТ Музика

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Рекордите на наградите Оскар

Виж някои от най-впечатляващите постижения на филмовите награди