Нов филм от Криспиън Милс

Певецът на Kula Shaker се завръща с втора черна комедия

04 април 2018

Певецът на Kula Shaker се завръща с втора черна комедия

Вероятно не си гледал "A Fantastic Fear of Everything". А трябва! Той е много британски и брилянтно играе с черния хумор, без да го прави дебелашки, нито филмът да се превръща в откровена комедия. И, разбира се - Саймън Пег. Това беше и режисьорският дебют на Криспиан Милс (помниш го като русия кльощав момък, който пееше "Govinda Jaya, Jaya") от разкошните инди брит рок герои от края на ХХ и началото на този век Kula Shaker.

След "A Fantastic Fear of Everything" Криспиън се върна при групата си, издадоха нов албум, направиха кратко турне и пак потънаха в забвение. Оказва се, че киното пак е ухапало певеца и китарист и наесен той ще ни зарадва с новия си филм. А съдейки по името "Slaughterhouse Rulez" вероятно ще имаме отново мрачна хорър комедия.

[caption id="attachment_15570" align="aligncenter" width="618"]

Нов филм от Криспиън Милс
Криспиън Милс и Саймън Пег[/caption]

"Slaughterhouse Rulez" ще е първият филм, който ще се появи през новооснованата компания на Саймън Пек и Ник Фрост Stolen Pictures, като те двамата също ще играят в него. Историята е написана съвместно от Милс и Хенри Фрицхерберт, като действието ще се развива в елитно британско висше училище. Синопсисът гласи следното: "Добре дошли в Кланицата, където момчета и момичета са възпитавани в могъщество и слава, като там срещат и половинките си. Дон Уолъс е младо момче със скромен произход, на което се налага да навигира в нов свят на загадъчни правила и ритуали, ръководен от садистични префекти. Йерархията и статутът се налагат агресивно, а разговорите с училищната богиня Клемзи са строго забранени. Но този древен и подреден свят ще бъде разтърсен до основите си - буквално. Когато сеизмичен трус отваря мистериозен канал в близка строителна площадка, от нея изпълзява неописуем ужас. Скоро ще бъде създаден нов ред, тъй като учениците, учителите и матронът на училището ще бъдат заключени в кървава битка за оцеляване."

Кастът до момента включва Саймън Пег, Ник Фрост, Ейса Бътърфийлд, Майкъл Шийн, Хърмаяни Корфийлд, Фин Коул и още няколко имена от независимата британска сцена. Датата на излизане по кината в Англия е 22 септември, а у нас - е, имаме торент сайтове.

ОЩЕ ОТ Музика

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Мистерията на Westworld се задълбочава

Сезон 2 ще бъде още по-мрачен и любопитен

Никол Кидман като пънк икона

"How to Talk to Girls at Parties" поглежда към пънк сцената от 70-те и 80-те