Страх от монахини

YouTube свалиха рекламно видео за новия хорър - било твърде страшно

17 август 2018

YouTube свалиха рекламно видео за новия хорър - било твърде страшно

Със сигурност има немалко стряскащи видеа в YouTube - стига да ровиш достатъчно. Точно когато си зациклил от гледане на безсмислени клипове от смешки с бебета и котки, през вайръл видеа с катастрофи, до трейлъри на филми и мозъкът ти вече няма сила и да крещи за сън, попадаш на нещо такова и рязко скачаш от стола. От платформата свалиха рекламния клип за новия хорър "Монахинята", защото е типичен пример за jumpscare - така популярен преди години. И наистина стряска. В момента видеото пак е онлайн, но с предупредителен надпис.

https://www.youtube.com/watch?v=DR-K9zOd-Bc

Филмът разказва за млада монахиня от затънтен манастир в Румъния, която отнема живота си и Ватиканът изпраща свещеник с мрачно минало и млада послушница, за да разследват случая. Рискувайки не само живота си, но и вярата си, те се изправят срещу злокобна сила в лицето на същата демонична монахиня, която видяхме в "Заклинанието 2". "Монахинята" излиза на екран на 7 септември.

https://www.youtube.com/watch?v=pzD9zGcUNrw

ОЩЕ ОТ Музика

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Уес Андерсън готви мюзикъл

Филмът ще се снима в провинциална Франция

Уинона Райдър и Киану Рийвс - тайно женени от 26 години?

Актьорите минали под венчило по време на церемония, инсценирана за филма на Франсис Форд Копола "Дракула" с участието на...истински румънски свещеник.