Уил Смит във вълшебната лампа

Първи трейлър на Смит като синия дух от лампата на Аладин

Ивайло Александров 11 февруари 2019

Още преди две години се заговори, че Disney искат да вдъхнат нов живот на анимационния си филм „Aladdin" от 1992 г. Това едва ли би ни се сторило като интересна новина, ако  не беше името на режисьора, замесен в проекта. Гай Ричи може би е най-вероятният и най-невероятният избор за човек, който да направи мащабна  лайв-екшън адаптация по една от най-популярните анимации на всички времена.

Когато става дума за историята на Аладин, най-логичният въпрос е кой ще играе духът от лампата? Отговорът е Уил Смит, който се появява за първи път в чисто новия си син цвят в последния засега трейлър към филма.

Рано е да се каже още каквото и да било за филма, освен, че Уил Смит очевидно ще играе духът от лампата, сякаш все още е в ролята си на Свежия принц от Бел Еър.

В каста на „Aladdin"  са още актьори като Мена Масуд, Наоми Скот, Маруан Кензари и други.

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Уди Алън съди Amazon Studios за 68 млн.долара

Компанията отказва да разпространява последния филм на режисьора, заради стари обвинения срещу него в сексуално посегателство

Отражението на скандала

Заместник-режисьорът на „Bohemian Rhapsody" отрече, че скандалите около титуляра Брайън Сингър са обрекли филма на наградите BAFTA