Без пари за Queen от „Bohemian Rhapsody"

Китаристът на групата Брайън Мей изненадващо разкри, че не е получил пари от филмовия хит

„Bohemian Rhapsody" покори всички възможни върхове за една продукция, посветена на музикална група. Филмът за Queen  и Фреди Меркюри взе 4 награди Oscar и изкара над 900 млн. долара от бокс-офиса по света, а само прогоненият режисьор Брайън Сингър е получил около 40 млн. долара лични приходи.

На фона на всичко това скорошното признание на китариста на Queen Брайън Мей звучи странно. Пред Cinema Blend Мей твърди, че не е получил никакви пари от  огромния успех на„Bohemian Rhapsody" . Музикантът разказа, че филмът не е направил него или барабаниста Роджър Тейлър по-богати, въпреки че те са консултанти на продукцията и в нея са включени някои от най-големите хитове на Queen.

Без пари за Queen от „Bohemian Rhapsody"
Брайън Мей

Възможно е Брайън Мей да се е пошегувал, но феновете му поне не трябва а се притесняват за финансовото му състояние. И без филма 71-годишният китарист разполага с около 100 млн. долара в банковата си сметка.

ОЩЕ ОТ Музика

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

"Игра на тронове" разяри феновете

Зрители на сериала тролят авторите му

В защита на Ален Делон

Правозащитни организации са против легендата да получи почетна награда в Кан, но арт директорът на фестивала публично го защити