Fight!

Започват снимките на нов филм по култовата игра „Mortal Kombat"

Първият „Mortal Kombat" от 1995 г. успя да остави следа в киното, като вероятно най-добрата адаптация по игра.

Основната песен от саундтрака стана хит, главните роли се изпълняваха от истински шампиони по бойни изкуства, а в ролята на бога Рейдън се изяви Кристоф Ламбер.

Трудно е да се каже дали успехът от първия филм може да бъде постигнат отново, но не липсват желаещи да се пробват. Работата по новия „Mortal Kombat" ще започне другия месец в южна Австралия, а засега не са известни актьорите, които ще участват.

Режисьор е австралиецът Саймън Макуид, а сценарист е Грег Русо, който вече е нает да напише новият „Resident Evil". Най-известното име в продукцията до този момент е това на режисьора на „Aquaman"  Джон Уан, който ще участва като продуцент.

Залогът за този филм ще е още по-голям, защото през 1997 г. излезе втори филм по темата - "Mortal Kombat: Annihilation", но той не оправда очакванията. Освен това, наскоро излезе 11-а част на култовата игра и феновете вече я обожават.

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

В защита на Ален Делон

Правозащитни организации са против легендата да получи почетна награда в Кан, но арт директорът на фестивала публично го защити

Нов сериал от автора на "Самурай Джак"

"Primal" тръгва наесен по Adult Swim