Трудна роля за Том Харди

Британският актьор се подготвя да се превъплъти в безмилостен военен герой

Том Харди няма проблеми да играе ролите на сурови мъже, но следващото предизвикателство пред него вероятно ще е най-трудното. 

Харди вече се подготвя да се превъплъти в полковник Блеър „Пади" Мейн, който ръководи елитната британска дивизия SAS през Втората световна война. Бойната единица е създадена от Дейвид Стърлинг през 1941 г. в Северна Африка с основна цел саботаж в тила на немските и италианските войски.

Трудна роля за Том Харди
Том Харди

След пленяването на Стърлинг, Пади Мейн поема командването на отряда и се прочува като необикновено способен в своята разрушителност. До 1945 г. Мейн и неговите хора специализират в това да прекосява стотици километри през пустинята Сахара, за да рушат комуникационни линии, да шпионират и да нападат вражеските летища. Междувременно британците се опитват да убият възможно повече противници, а полковник Мейн е един от най-дейните в това.

Съвременниците на полковника го описват като безстрашен войник, който обаче има опасно избухлив нрав, особено, когато е пиян. Освен това, Мейн е хладнокръвен убиец, който стреля дори по невъоръжени хора. Ролята на този човек е поверена на Том Харди в новия сериал по сценарии на създателя на „Peaky Blinders" Стивън Найт.

ОЩЕ ОТ Музика

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

За какво тъгува Джон Сноу

Кит Харингтън е постъпил в рехабилитационна клиника след последния епизод на "Game of Thrones"

Харисън Форд Е Индиана Джоунс завинаги!

Холивудският ветеран отхвърли възможността друг актьор да играе култовия персонаж