Виж първите официални кадри от предстоящия филм за Джеймс Бонд

Последната поява на Даниъл Крейг като Агент 007 вероятно ще е повратна точка за поредицата

01 юли 2019

Според вътрешни източници, филмът, все още известен с кодовото име "Bond 25", защото сценаристите начело с Фийби Уолър-Бридж още умуват на финалното заглавие, ще внесе необходимата свежа кръв и попкултурен ъпдейт на личността и приключенията на легендарния агент с разрешение да убива. Както личи обаче от първия официален кадър от филма, това, което няма да се промени е класическия, отдаващ почит на евъргрийните на Saville Row, костюми, които всеки Бонд от Шон Конъри насам носи (с една единствена издънка - онзи сякаш взет под наем негов всекидневен костюм в "License to Kill").

Виж първите официални кадри от предстоящия филм за Джеймс Бонд

Бонд има разрешение да убива, но не и да се облича зле - костюмът от две части е безупречен като кройка,часовникът на мъжествената му китка е Omega, а клипсът на вратовръзката е на точното място.Бялата прилежно сгъната кърпичка в джобчето на сакото му пък със сигурност няма да помръдне и на милиметър, дори и при скок от хеликоптер. 

Виж и ексклузивно видео от снимачната площадка на филма.

 


 

ОЩЕ ОТ Музика

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Джо Демпси: Във втория сезон „Дълбоката държава" се потапя още по-дълбоко в задкулисието

Влюбеният до уши в политическите трилъри Esquire си поговори с актьора Джо Демпси по случай втория сезон на сериала на FOX „Дълбоката държава"

Дани Бойл работи по телевизионен сериал за предисторията на "Плажът"

Все още не е ясно дали Леонардо ди Каприо ще нахлузи шарените бански за някоя от главните роли