Кристоф Валц се завръща като Бонд злодей?

Информацията идва от вътрешен човек в Pinewood Studio, който забелязал актьора на снимачната площадка на 25-ия филм от поредицата за агент 007

12 юли 2019


Според най-задълбочения и отдаден на каузата репортер от вселената на агент 007 Баз Бамбигой, неговят източник сподели, че Кристоф Уолц му намигнал и го изпратил с думите "Не си ме видял тук".

 

Както феновете на Бонд добре помнят Уолц отричаше, че ще ролята на злодея Блофелд почти до момента на премиерата на предишния филм за агент 007 "Спектър". При положение, че основният враг на Бонд във предстоящото 25-ото платно от поредицата, ще е героят на Рами Малек ("Бохемска рапсодия"), не е ясно каква точно ще е ролята на Блофелд в сюжета, но сме сигурни, че Валц ще се  справи перфектно с нея.
Oчаква се филмът, все още известен с кодовото име "Bond 25", да внесе необходимата свежа кръв и попкултурен ъпдейт на личността и приключенията на aгента с разрешително да убива и сериозен алкохолен проблем. На режисьорското столче е Кари Йожи Фукунага, който работи със сценарии на редовните Бонд сценаристи Нийл Първис и Робърт Уейд, към които се присъединява Фийби Уолър-Бридж. Премиерата на филма засега е насрочена за 3 април 2020 г.

ОЩЕ ОТ Музика

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Историята на "Големият Лебовски" продължава в "The Jesus Rolls"

Според режисьора и сценарист Джон Туртуро, темата на лентата е "колко сме тъпи ние мъжете"

Следващият агент 007 ще бъде жена

Даниел Крейг си запазва титулярното място в предстоящия 25-и филм за Джеймс Бонд, но кодовото му име ще бъде прехвълено на британската актриса Лашана Линч