Eди Мърфи ще се завърне към стендъп комедията с договор за 70 милиона с Netflix

Комикът загатна за това в новия епозод на шоуто на Джери Зайнфелд "Comedians in Cars Getting Coffee"

22 юли 2019

В момента преговорите за условията на мултимилионния договор между Мърфи и онлайн платформата Netflix още не са финализирани, но се споменава сумата от 7 милиона долара, срещу която звездата трябва да "произведе" серия от комедийни стендъп шоута. Хонорарът на Мърфи всъщност не е чак толкова голям, като се има предвид, че Netflix вече плати на комика Дейв Шашел 60 милиона за три стендъп спешъла през 2017-а, а Крис Рок прибра 40 милиона за две такива предавания през 2016-а. Добавяме към това и фактът, че стендъп спешълите на Еди Мърфи Delirious (1983) и Raw (1987) са едни от най-гледаните комедийни предавания на всички времена.

Стендъп комедията, впрочем, не единственото, към което Мърфи планира да се завърне съвсем скоро - догодина той ще влезе отново в легендарната си роля на принц Аким в дълго отлаганото продължение на "Завръщане в Америка".

Виж клип от участието на Мърфи в шоуто на Джери Зайнфелд "Comedians in Cars Getting Coffee":

 

ОЩЕ ОТ Музика

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Пениуайз се завръщa във втората част на "То"

"То:Глава 2" ще бъде последният филм от поредицата, която няма да бъде трилогия, както се предполагаше

In memoriam Рутгер Хауер

Холандският актьор играеше главно злодеи и живеещи на ръба на обществото особняци, но всяка от ролите му беше пропита от неговата харизма и инстинктивен талант