Ирландци, гангстери и гилзи

Виж първия трейлър за гангстерската драма на Мартин Скорсезе "Ирландецът" с Де Ниро, Пачино и Джо Пеши

01 август 2019

На любителите на филмите от най-мъжкия жанр няма да им е никак трудно да се превъзбудят не на шега от тази новина. Впрочем щяхме да сме щастливи в двете минути на трейлъра да гледаме само как Джо Пеши ни гледа с маниакално втренчения си поглед. Но за щастие трейлърът към дебютния филм на Скорсезе за Netflix предлага много повече екшън, експлозии и истории за гангстери и лоялност между хора, които с лекота погазват всички правила на обществото. Да не забравяме и сцените, в които виждаме дигитално подмладените стари кучета Де Ниро и Пачино - двамата са меко казано странна гледка. Филмът по бестселъра на Чарлз Брандт "I Heard You Paint Houses" , който дълго време не успяваше да се уреди с финансиране и беше спасен от кошчето в последния момент благодарение на Netflix, ще излезе през септември.

Интересен факт: според вътрешни източници Джо Пеши е отказал над 50 пъти на режисьора да се включи в проекта, но в крайна сметка е получил предложение, на което не може да откаже.

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Робърт де Ниро и Леонардо Ди Каприо - отново заедно

Двамата ще си партнират в новия филм на изигралия по различно време решаваща роля за кариерите им Мартин Скорсезе

Mатрицата: 20 години по-късно

Припомняме си с много любов и някоя и друга сълза в ъгъла на очите филмът, който завинаги промени правилата на екшън киното