Мъжът, който отново падна на земята

Появи се първия кадър от предстоящия биографичен филм за Дейвид Боуи "Stardust" с Джони Флин в главната роля

21 август 2019

След Рами Малек в компромисния "Бохемска рапсодия" и Тарън Еджъртън в доста по-сносния "Рокетмен" е време да видим симпатичния Джони Флин в обувките на платформи и гащеризона с пайети на любимата ни извънземна рок звезда. Флин, който най-вероятно ти е тотално непознат, е певец и актьор, играл в също толкова неизвестните "Beast" и "Clouds Of Silk Maria".

Мъжът, който отново падна на земята


В предстоящия "Stardust" той има нелеката актьорска задача да изиграе 24-годишния Боуи, който на тази сравнително крехка възраст вече е музикант с утвърдено име, който е издал първите си четири албума. Действието на филма ще ни отведе в 1971-а, тоест около момента на излизането на "Hunky Dory", в който влизат вечнозелени класики като "Changes" and "Life On Mars?", и последвалото пътешествие на певеца по прашните магистрали на Щатите, което ще вдъхнови трансформацията му в Зиги Стардъст за албума му от 1972-а "The Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars".
Режисьор на платното е Гейбриъл Рейндж ("Death Of A President", "I Am Slave"), а сценарист е Кристофър Бел. В ролята на съпругата на Боуи Ейнджи ще е нелошата Джена Малоун.

Засега няма обявена дата за премиерата на филма; очаква се той да излезе през 2020 г.

 

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Bond 25 вече има официално заглавие

Името на 25-ия филм от поредицата за Агент 007 (и последен за Даниел Крейг) бе обявено в официалния Туитър на James Bond, заедно с кратък видео тийзър

Брад Пит се рее в космоса във впечатляващия нов трейлър на "Ad Astra"

Героят му, астронавтът Рой Макбрайд, тръгва на опасно пътешествие по стъпките на своя изчезнал по време на мисия баща