Скайуокър се завръща

Виж чисто нови кадри от предстоящия "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър", чиято премиера беше на Disney D23 Expo

27 август 2019

Ако трябва да бъдем честни с теб, след като Disney сложиха ръчички на поредицата срещу тлъста сума пари, нямаме каквито и да било очаквания от поредния нов филм от някога легендарната междузвездна сага на Джордж Лукас, но не можем да се стърпим да хвърляме по едно критично око, когато от Star Wars-лагера анонсират нещо ново. В случая става въпрос на нов, доста разширен трейлър на Епизод IX, който беше показан пред възторжената публика на Disney D23 Expo в събота и естествено съвсем скоро се появи официално онлайн.

В "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" като принцеса Лея Органа ще се "завърне" и вече покойната Кари Фишър, чрез заснети от режисьора Джей Джей Ейбрамс за Епизод VII, но неизползвани до момента кадри с нея. "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" тръгва по кината на от Форум Филм България / Walt Disney Studios Motion Pictures на 20 декември.

Скайуокър се завръща

 

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

"Жокера" вероятно ще има продължение

За това намекна в скорошно интервю режисьорът на филма Тод Филипс

Джеймс Камерън има големи планове за "Терминатор: Мрачна съдба"

Съдбата на феновете на все по-вялата поредица наистина е мрачна: режисьорът обяви, че се надява филмът да постави началото на нова трилогия