Пиърс Броснан иска следващият Бонд да е жена

"Сложете жена там. Разкарайте се от пътя, момчета", препоръча на невидимите си консервативни опоненти актьорът.

09 септември 2019

Дните на Броснан като агент 007 отдавна отминаха - той беше най-известния таен агент в света от 1994 до 2004 - но той продължава да се чувства емоционално обвързан с една от най-известните си (и със сигурност - най-доходоносни) роли. "Мисля, че сме се нагледали на мъже в неговата кожа през последните 40 години", каза той в скорошно интервю за The Hollywood Reporter. "Разкарайте се от пътя, момчета и сложете жена там. Мисля, че ще бъде много вълнуващо и окриляващо." В интервюто актьорът призна, че въпреки че това би бил ход, който ще освежи поредицата, той не се надява това да се случи скоро. Не мисля, че продуцентите (Барбара Броколи и Майкъл Джей Уилсън) ще се решат на нещо подобно. Докато те ръководят парада, не мисля, че това ще се случи."

В събитие на живо неотдавна, Броколи обяви, че 25-ият филм за Бонд (и последен за Даниел Крейг), ще започне с оттеглилия се от службата агент, който "се забавлява в своя духовен дом", каквото и да значи това. Засега актьорският състав включва Ралф Файнс, Рами Малек, Рори Киниър, Бен Уишоу, Наоми Харис и Леа Сейду.

"Няма време да умреш" ще дебютира в българските киносалони на 10 април 2020 г. чрез Форум Филм България.

ОЩЕ ОТ Музика

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Лоши завинаги

Дългоочакваният трейлър на третия филм от поредицата "Лоши момчета" показва, че устатите ченгета Мартин Лоурънс и Уил Смит са в обичайно добре форма

Задава се римейк на екшъна на Джон Ву "Лице назаем"

Все още не ясно дали Никълъс Кейдж и Джон Траволта ще се завърнат отново на борда