Задава се римейк на екшъна на Джон Ву "Лице назаем"

Все още не ясно дали Никълъс Кейдж и Джон Траволта ще се завърнат отново на борда

10 септември 2019

Режисиран от Джон Ву през далечната 1997-а филмът разказва леко невероятната история на агента на ФБР Шон Арчър (Траволта), който си прави радикална пластична операция, за да отмъсти на жестокия убиец на сина си. Иновативната хирургическа процедура му позволява да смени лицето си с това на изпадналия в кома терорист Кастор Трой (Кейдж). Когато обаче най-неочаквано Кастор идва в съзнание и приема идентичността на Шон, истинският Шон започва да живее в съвсем истински кошмар, от който на пръв поглед няма измъкване.
"Лице назаем", който отдавна се е превърнал в класика в екшън жанра, е най-големият боксофис хит на Джон Ву с донесените от него в прасето касичка на продуцентите и филмовата компания 245 милиона долара.


Датата на премиерата още не обявена, както и дали Траволта или Кейдж ще се завърнат към своите класически роли.

 

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Пиърс Броснан иска следващият Бонд да е жена

"Сложете жена там. Разкарайте се от пътя, момчета", препоръча на невидимите си консервативни опоненти актьорът.

Играта на хамелеона

Сочен е за един от най-талантливите актьори на своето поколение, дори може би за най-талантливия, както и за една от най-ексцентричните звезди на Холивуд. С четири нови филма на хоризонта (в един от тях играе Исус Христос) и още един, за който не се знае почти нищо, освен че точно той ще да влезе в кожата на смъртния враг на Батман Жокера, 2018-а се oчертава като годината на Хоакин Финикс