Taнго и Кеш ще танцуват отново

Силвестър Сталоун иска да направи продължение на режисирания от Андрей Кончаловски екшън от 1989-а

20 септември 2019

В оригиналния филм, който няма да те упрекнем, ако не помниш, Рей Танго (Силвестър Сталоун) и Гейб Кеш (Кърт Ръсел) са полицаи от Ел Ей, които постоянно се опитват да се надцакат. Двамата имат едно общо качество: всеки от тях се мисли за най-добрия в професията и има биографията и бойните умения, за да го докаже. Ако трябва да работят заедно, те ще бъдат като бензина и водата. Но когато двамата биват обвинени в престъпление, което не са извършили и вкарани зад решетките, след смело бягство от затвора, те неочаквано се превръщат в смъртоносно ефективен (макар и на ръба всеки момент да се разпадне) тандем. Както доказа и актуалният "Рамбо: Последна кръв" Сталоун с удоволствие се връща в славното си минало и не пропуска да изцеди някой и друг долар от всеки успешен франчайз, в който е бил замесен през годините. "Веднага бих направил продължение на "Танго и Кеш". Без да се замислям", каза актьорът пред Fandango. Дори обсъждахме идеята с Кърт (Ръсел), но той не беше съвсем сигурен, че иска да се включи. Излезе ми с тези стандартни оправдания и съмнения, които измъчват всеки от нас, екшън героите от 80-те. Да, прав е, че не сме първа младост, но мисля, че в нас има още сила и хъс да направим един "Танго и Кеш" за новото поколение. Разбрахме се, че пак ще говорим по темата, а аз не се отказвам лесно."

В същото интервю той сподели и че на идеята му за телевизионен сериал по "Кобра" с режисьор Робърт Родригес е дадена зелена светлина. Все още не е ясно дали Сталоун ще нахлузи отново авиаторските очила на лейтенант Мариън "Кобра" Кобрети или ще остави тази мръсна работа на някой по-млад актьор.

ОЩЕ ОТ Музика

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Братята Русо имат големи планове след "Отмъстителите: Краят"

Джо и Антъни Русо твърдят, че са просто двама братя от Кливлънд, които работят здравата, въпреки че са режисирали четири от най-големите продукции на вселената на Marvel, включително хиперуспешния „Отмъстителите: Краят". Сега се захващат с едно още по-голямо предизвикателство – да изградят ново студио от нулата (ето до какво води страстта към киното).

Идва филмът по "Breaking Bad"

Виж първи трейлър на El Camino: A Breaking Bad Movie