Виж първи плакат за новия Джеймс Бонд

Ще бъде ли 25-ият бонд последен за Даниел Крейг?

Ивайло Александров 10 октомври 2019

Доскоро се ширеха многобройни спекулации кой ще е новият Джеймс Бонд, като дори имаше и намеци за дама в ролята. Все пак се оказа, че в "No Time To Die" ще видим Даниел Крейг за пети път като тайния агент. А в събота, по случай международният ден на Джеймс Бонд от Universal Pictures пуснаха и първи официален плакат за филма.

Виж първи плакат за новия Джеймс Бонд

Според кино експертите това ще бъде последен филм за Даниел Крейг като Агент 007. В "No Time To Die" ще му партнират Леа Сиду, Наоми Харис и Джефри Райт, а Кристоф Уолц ще се върне в ролята си на злодея Ернст Ставро Блофелд. Филмът ще е и дебютен за Рами Малек в поредицата, като този път ще го видим в ролята на лош тип.

Наблюдателни фенове пък разкриха откъде идва тюркоазената стена зад Даниел Крейг на постера. Те извадиха снимки от посещението на принц Чарлз на снимките на Джеймс Бонд в Пайнууд Студиос, където тази фасада е построена, за да даде декор на действие, провеждащо се в Куба.

Bond

Филмът ще излезе през април след редица забавяния, включително и смяната на режисьора. Дани Бойл е отстъпил мястото на Кари Фукунага. Във филма ще видим Бонд, който се връща от пенсия за една последна задача, за която помага на млад агент от МИ6, игран от Лашана Линч. В официалния синопсис четем, че "В "No Time To Die" Бонд е напуснал тайните служби и се наслаждава на спокоен живот в Ямайка. Той обаче не трае дълго, когато старият му приятел Феликс Лайтър от ЦРУ го моли за помощ. Мисията да се спаси отвлечен учен се оказва много по-сложна от планираното и изпраща Бонд по следите на мистериозен злодей, въоръжен с опасна нова технология."

ОЩЕ ОТ Музика

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Киното като изкуство

Художествени платна, намерили място във филми

HBO възкресяват култов хорър

"Maniac Cop" се превръща в сериал