Идва "една от най-добрите адаптации" по Стивън Кинг

Писателят сам залепи този етикет на сериала по "Другият"

Ивайло Александров 05 декември 2019

Съвсем навреме тази есен "Плеяда" издадоха един от последните романи на Стивън Кинг "Другият", излязъл в САЩ миналата година. На 12 януари по HBO ще е премиерата на сериала по книгата, а току що Стивън Кинг го определи във Facebook профила си като "Една от най-добрите адаптации по моя творба. Надявам се, че ще го гледате!"

"Другият" ще бъде разделен на 10 епизода, като първите два от тях ще дебютират заедно на 12 януари. Сценарист е Ричард Прайс, а Джейсън Бейтман, освен че ще участва в една от ролите, ще режисира сериала. В главните роли ще видим Бен Менделсон ("Черният рицар: Възраждане", "Rogue One") и театралната актриса Синтия Ериво (участва и във филма "Вдовици"). Историята на "Другият" е свързана с "Мистър Мерцедес", като проследява кариерата на Холи Гибни (Ериво) след смъртта на детектив Бил Ходжис. Любопитно е, че Холи Гибни е поредният бял литературен герой, който е пренесен на екран от чернокож актьор.

Идва "една от най-добрите адаптации" по Стивън Кинг

 

ОЩЕ ОТ Музика

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Виж първия официален трейлър за "Смъртта може да почака"

Чакането свърши, виж рекламния клип за 25-ия филм за агент 007 и последен за Даниъл Крейг в обувките и добре ушития смокинг на легендарния филмов шпионин

Виж новия трейлър на "Новият папа"

В продължението на "Младия папа" между героите на Джуд Лоу и Джон Малкович ще се разрази съвсем неблагопристойна битка