Надникваме в "Топ Гън: Маверик"

Виж ексклузивни нови кадри от филма

Първият "Топ Гън" от 1986 е от филмите, които пренаписаха екшън жанра и заковаха Том Круз като абсолютна кино звезда. "Топ Гън: Маверик" е сред заглавията, които чакаме с най-голямо нетърпение на екран тази година, за да видим как изглежда Том Круз с кожено яке на мотора си и тъмните очила 34 години по-късно. А като кратък тийзър получихме и шест ексклузивни кадъра от предстоящия филм.

Надникваме в "Топ Гън: Маверик"

Историята накратко: След повече от тридесет години служба като един от топ пилотите на Американските  военноморски сили, Пийт "Маверик" Мичъл (Круз) е намерил мястото си – да достига крайни предели като безстрашен тест пилот и да отбягва повишенията, които биха го задържали на земята. Когато Маверик се оказва инструктор на специален отряд пилоти от Топ Гън, трениращи за специална, невиждана досега мисия, той се среща с лейтенант Брадли "Рустър" Брадшоу (Майлс Телър), син на загиналия му партньор и най-добър приятел Ник Брадшоу – Гуус. Изправен пред несигурно бъдеще и преследван от миналото си, Маверик се сблъсква с най-дълбоките си страхове в мисия, която изисква най-голямата жертва от тези, които ще бъдат избрани да полетят.

Maverick

Освен Том Круз и Майлс Телър, актьорският състав включва Вал Килмър, който се завръща като Айсмен, Дженифър Конъли, Джон Хам, Ед Харис, Глен Пауъл, Луис Пулман и Питър Марк Кендъл. Режисьор е Джоузеф Козински, а продуценти на "Топ Гън: Маверик" са Джери Брукхаймър и Дейвид Елисън. Филмът е по кината от 17 юли.

Maverick

Maverick

Maverick

 

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Задава ли се "Смъртоносно оръжие" 5?

Все по-сигурно е, че ще има нов филм с оригиналния екип

Приключиха снимките за The Eternals

Новият филм за супергерои на Marvel ще излезе наесен