Приключиха снимките за The Eternals

Новият филм за супергерои на Marvel ще излезе наесен

Ивайло Александров 03 февруари 2020

Основните снимки за "The Eternals" - филмът по комикса със същото име на Marvel, приключиха. Първата колаборация между Marvel и Disney се очаква на 6 ноември тази година.

Героите във филма са хуманоиди, създадени от извънземната цивилизация Celestials, за да защитават света. В крайна сметка обаче им се налага да се изправят срещу древните врагове на своите създатели, злите Deviants. Освен това Eternals са безсмъртни и са оказали огромно влияние върху развитието на Земята през епохите. Действието на историята се разгръща в над 7 хиляди години и зрителите ще видят героите в различни исторически епохи.

Приключиха снимките за The Eternals

"The Eternals" е режисиран от Клои Жао ("Songs My Brothers Taught Me"), а в актьорския състав влизат Ричард Маден, Гема Чан, Салма Хайек, Анджелина Джоли, Кит Харингтън. Филмът е първият от планираната Фаза 4 на Марвел след "Отмъстителите: КРаят". Той включва не само предстоящи филми като "Черната Вдовица", "Шанг Чи и легендата за десетте пръстена", но е и част от новата поредица филми на Disney+, свързана с вселената на Marvel. Сред тях са "Wanda Vision", "Соколът и Зимният войник", които също чакаме тази година, както и "Локи".

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Надникваме в "Топ Гън: Маверик"

Виж ексклузивни нови кадри от филма

Какво стана с Рик Долтън?

Тарантино споделя за съдбата на героя си от "Имало едно време в... Холивуд"