Какво стана с Рик Долтън?

Тарантино споделя за съдбата на героя си от "Имало едно време в... Холивуд"

Ивайло Александров 04 февруари 2020

Доста киномани се запитаха каква ли е съдбата на Рик Долтън (Леонардо ди Каприо) след края на "Имало едно време в... Холивуд". Оставихме го малко след като залязващата уестърн звезда помогна на своя единствен приятел, дубльор и каскадьор Клиф Буут (Брад Пит) да изтреби група изтрещели хипита с убийствени намерения, последователи на Чарлс Менсън. В скорошно интервю режсьорът Куентин Тарантино разказа в детайли какво се е случило с Рик след финалните надписи.

Какво стана с Рик Долтън?

"Инцидентът с хипитата и огнехвъргачката вдига доста шум", казва Тарантино пред The Wrap. "Никой не знае защо точно това става акцент на случката, но е факт. А това, че ги избива с огнехвъргачката от един от знаковите си филми от миналото, става голям хит. И изведнъж той става отново търсен актьор. Започват да му предлагат големи роли в няколко скромни продукции, но все пак за големи студиа. Освен това започват да го викат в нашумели телевизионни продукции, където става постоянен актьор с големи роли. Не от най-големите, но определено получава добри пари, а героите му са централни фигури в сериалите."

dalton

"Имало едно време в... Холивуд" е деветият филм на Куентин Тарантино и е номиниран в 10 категории на предстоящите награди Оскар, включително за най-добър филм, най-добър режисьор, най-добра мъжка роля и най-добра поддържаща мъжка роля.

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Приключиха снимките за The Eternals

Новият филм за супергерои на Marvel ще излезе наесен

Пристигането на влака

Виж филма на братя Люмиер във висока резолюция