Първи кадри от новия филм на Уес Андерсън

Виж постер и трейлър за "The French Dispatch"

Ивайло Александров 12 февруари 2020

Оскарите още не са отшумели, а вече се вълнуваме от филм, който със сигурност ще влезе в надпреварата догодина. Откакто Уес Андерсън заяви, че е завършил снимките на "The French Dispatch", чакаме подробности за него. Вчера ни подготви с плаката на филма, а днес имаме и кадри, и първи трейлър.

Първи кадри от новия филм на Уес Андерсън

В "The French Dispatch" ще видим Франсес Макдорманд, Бил Мъри, Тилда Суинтън, Бенисио Дел Торо, Оуен Уилсън, Елизабет Мос, Ейдриън Броуди, Тимъти Шаламет, Едуард Нортър, Сорша Ронан, Джейн Шуарцман, Хенри Уинклър, Боб Балабан, Кристоф Уолц, Анджелика Хюстън, Лина Кудри, Стивън Парк, а музиката е композирана от Александър Деспла. Андерсън е автор на сценария, като е развил историята с помощта на Джейсън Шуарцман, Роман Копола и Хюго Гинес. Световната премиера на "The French Dispatch" е на 24 юли.

Филмът ще разказва истории от "последния брой на американско списание, издавано в измислен френски град от края на ХХ век." Главният редактор и авторите на списанието, както и историите, които публикува - три от които са драматизирани във филма, са вдъхновени от "The New Yorker", на който Андерсън е фен от тийнейджър.

french-dispatch

french-dispatch

french-dispatch

french-dispatch

 

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Южнокорейската драма "Паразит" триумфира на Оскарите

Хоакин Финикс получи статуетката за най-добра мъжка роля за "Жокер"