Виж финалния трейлър на "Черната вдовица"

В ролята на емблематичната героиня от вселената на Marvel и "Oтмъстителите" Наташа Романоф се завръща Скарлет Йохансон

10 март 2020

Невижданите досега кадри дават нов поглед към впечатляващия екшън и потвърждават прогнозата ни, че в основата на сюжета е залегнала личната и често нетипично затрогваща за този жанр история на Наташа и нейната трансформация от опасен наемен убиец в един от най-важните членове на тима на Отмъстителите.

Виж финалния трейлър на "Черната вдовица"

Действието във филма се развива малко след събитията от "Първият отмъстител: Войната на героите", когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в немилост, включително и Черната вдовица. Наташа Романоф е принудена да бяга от закона, но в същото време за първи път в живота си може сама да взема решения за съдбата си. Зрителите ще се срещнат и с нейното „семейство", включващо черните вдовици Йелена Белова (Флорънс Пю), която е като родна сестра на Наташа, и по-възрастната, изпечена в шпионския занаят Милена Востоков (Рейчъл Вайс), която е част от мистериозен научен експеримент, както и явяващият се като тяхна бащина фигура Алексей Шостаков (Дейвид Харбър), известен като Червения пазител – руския еквивалент на Капитан Америка.

Режисьор на "Черната вдовица" е Кейт Шортланд (Lore, Berlin Syndrome), а сценарият е дело на Джак Шейфър (Мошенички от класа) и Нед Бенсън (The Disappearance of Eleanor Rigby). Освен Скарлет Йохансон, в каста на филма влизат още Флорънс Пю, Дейвид Харбър, Рейчъл Вайс, Рей Уинстън, Мишел Лий, О. Т. Фегбенле и любимия на Esquire Уилям Хърт.

"Черната вдовица" e в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX от 1 май чрез Forum Film

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Спилбърг се оттегли от "Индиана Джоунс" 5

Джеймс Манголд поема щафетата

"The Beatles: Get Back" на Питър Джаксън излиза през септември

В документалната лента ще бъде включен целият 42-минутен прощален концерт, който бандата изнася на покрива на своята щаб-квартира на Savile Row