"То" се завръща! Почвай да трепериш!

Само от трейлъра по Стивън Кинг ще ти настръхнат веждите!

30 март 2017

В ретрофилската ни епоха, в която носталгията по 80-те е в пика си, някак си нямаше как да не се появи бай ти Стивън Кинг и да развали всичко! Каране на колелета, хапване на захарен памук, презаписване на касетки... див ужас от клоуни. Точно така - То, оня крайно смущаващ хорър епос, възпитал страх от разноцветните балони у цяло едно поколение (пък то на свой ред го предава на собствените си наследници, нали), се завръща на големия екран в тунингована версия!

"То" се завръща! Почвай да трепериш!

Предупреждаваме - ако денят ти до момента е безметежен, весел и звънлив, по-добре не гледай първия трейлър, пуснат от Warner Bros. Или пък го гледай - като визуално доказателство, че животът ти се клатушка между доброто и злото и некси няма как всичко да ти е цици, рози и кебапчета. Все отнякъде ще се появи гаден клоун.

На пръв прочит на очи се набиват две неща - първо, тоя филм ще бъде умопомрачително страшен. Второ - модерната адаптация е перфектно издържана според осемдесеттарския драматизъм. Тоест - сладка носталгия с олд скуул осветление и вкус на бонбони и кръв.

Нали постоянно искаш пак да си дете? На ти сега!

Оригиналният материал е в Esquire.com

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Какво се случва с лицето на Дейвид Бекъм?!

Внимание, внимание! Instagram е в шок!

Лео ди Каприо продава кашкавал!

Ей това вече заслужава Оскар, не разни мечки!