"Терминатор" няма да умре, кълне се Бат Арни!

He'll be back. And back. And back.

05 април 2017

"Никога няма да приключа!" може и да не е синоним на "Ще се върна!" - но когато излиза от устата на Арнолд Шварценегер, очевидно си е баш същото нещо.

В интервю за Fandango.com 69-годишният актьор и бивш политик категорично подчертава, че няма начин да се раздели с най-популярния си франчайз. Слуховете за евентуален край на дистопичната фаза бяха стартирани от отказа на студиата Paramount са продуцират продължение на Терминатор: Генезис (2015).

"Терминатор" няма да умре, кълне се Бат Арни!

"Няма да наричам подобни клюки 'фалшиви новини', за да не звуча като президента. Но си мисля, че някои хора просто си пишат някакви произволни неща. Наистина не разбирам защо. Окей Paramount не иска да продължи със сагата, но има още 15 големи компании, които са навити. Изводът е, че Терминатор въобще не е мъртъв, нали", коментира звездата. "Това просто означава, че тепърва предстоят преговори с друго студио - за това вече не мога да влизам в детайли. Ще има официално изявление, но забравете за край на Терминатор. Плюс това след 2018-а заглавието се връща в ръцете на Джеймс Камерън, тъй че продължение със сигурност ще има!"

Оригиналната статия е в Esquire.co.uk

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Виж трейлъра на новия филм за Тупак!

Уточняваме - нищо от това не значи, че той всъщност е умрял, нали