Ето ги научно-фантастичните филми на 2017!

Чети внимателно и записвай

08 април 2017

Чети внимателно и записвай

Досега годината ти може да е лоша, но не знаеш какво предстои. Нов сблъсък между Тъмната и Светлата страна? Тотална война на Планетата на маймуните? Завръщането на страховития зъбат Пришълец? Ако си фен на научната фантастика, 2017-та е твоята година, пич. Чакат те епични неща. Буквално.

1. Дух в черупката

Ето ги научно-фантастичните филми на 2017!

Изборът на Скарлет Йохансон за главната роля отнесе бая критика, но суперпродукцията, наблъскана със специални ефекти, гарантирано си заслужава. Лентата вече е по екраните - ако още не си я видиш, беж към мола.

Премиера: 31 март.

2. Междузвездни войни: Епизод VIII

Премиерата на новото издание на Войната на галактиките е насрочено чак за декември, така че ще потраеш. Какво ще се случи с Кайло Рен и Рей? Можем само да ти кажем, че това няма да е краят на сагата - от Disney обявиха, че планират да я снимат поне още 15 години...

Премиера: 15 декември.

3. Войната за Планетата на маймуните

Цезар се завръща, заедно с останалите си събратя, за да поведе битка за свобода. Трета серия от сагата, която преобърна спомените ни за класическия епос от 1968 г.

Премиера: 14 юли.

4. Пришълецът: Завет

Майкъл Фасбендър е в главната роля в новата серия от легендарната фентъзи поредица. Стискаме палци да не видим повторение на разочароващия Прометей.

Премиера: 19 май.

5. Логан

Още Върколак, още мутанти и още много екшън в юбилейната десета серия от поредицата за X-Мен. Заслужава си, най-малкото заради последната изява на Хю Джакмън в най-известната му роля, която играе вече 16 години.

Премиера: 3 март.

6. Пазители на галактиката 2

Бандата на Марвел се завръща. Да видим дали ще се получи толкова добре, колкото и в първата част.

Премиера: 8 август.

7. Тъмната кула

Може би най-чаканата продукция на годината. Идрис Елба и Матю Макконъхи бродят из паралелни вселени в търсене на Черната кула, за да съживят един от най-известните романи на Стивън Кинг.

Премиера: 4 август.

8. Блейд Рънър 2049

Класиката, базирана на текстовете на Филип Дик, се завръща със специалното участие на Харисън Форд и Райън Гослинг. Също едно от най-чаканите заглавия на годината.

Премиера: 6 октомври.

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Най-секси ролите на Мила Кунис!

8 пъти, в които брюнетката от Чернивци ни е настръхвала!

Бонд е мъртъв. Да живее Броснан!

Суперзвездата говори за житейски драми и нови проекти. Само пред нас