Това е новата най-скъпоплатена актриса на планетата!

Притежава десетки левове!

18 април 2017

Ема Уотсън е новата най-добре платена актриса в света, съобщава The Evening Standard. Звездата от Красавицата и звяра, отпразнувала 27-ия си рожден ден в събота, ще получи умопомрачителен чек за ролята си в римейка на класическата лента.

За ролята на Бел в продукцията на Disney Уотсън получи 2,5 милиона долара авансово; очаква се обаче към първоначалния хонорар да добави поне още 18,9 милиона заради вписан в договора процент от печалбите на проекта. Към момента Красавицата и звяра е единственият филм, успял да премине границата от 1 милиард долара приходи през 2017-а.

"В момента светът буквално е в шепите й", твърди основателката на Anderson Group Public Relations пред The Evening Standard. "Тя е най-голямата филмова звезда на планетата, може да участва в абсолютно всичко! Обожават я и Америка, и всички други държави. Убедена съм, че никой човек във филмовата индустрия не се намира в по-добра позиция."

Припомняме, че Уотсън, заменила Дженифър Лоурънс в списъка с кино милионерки, вече спечели почти 63 млн. долара от поредицата за Хари Потър.

Оригиналният материал е в Esquire.co.uk

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Епизод 8: Ето я една от най-големите мистерии в Междузвездни войни!

Люк Скайуокър най-сетне проговори в трейлъра на Последният джедай

Какво се случва с Джим Кери?

Актьорът се появи в абсурден вид след дълго отсъствие