Led Zeppelin на 50

Луксозна фото-книга ще отбележи юбилея на британската банда

08 юни 2018

Луксозна фото-книга ще отбележи юбилея на британската банда

През 2018 се навършват 50 години от създаването на Led Zeppelin. Легендарната рок банда ще отбележи събитието с книжно издание. "Led Zeppelin by Led Zeppelin" ще обхваща 12-те години от съществуването на групата и ще съдържа любопитни моменти от историята на Led Zeppelin и много снимков материал - събрани в 368 страници.

Led Zeppelin на 50

Книгата излиза през октомври и ще бъде "първата и единствена официална биографична книга за Led Zeppelin с богат снимков материал, писана съвместно с групата", както я рекламират издателите от Reel Art Press.

Джими Пейдж съобщава, че за юбилея на групата ще излезе и нечувана до момента музика от нея, като засега не се уточнява дали става въпрос за неиздавани песни или непускани до момента лайв версии на познати парчета. Led Zeppelin са една от много малкото групи, които до края си остават без променен състав и смъртта на барабаниста Джон Бонъм през 1980 води до разпадането на групата, тъй като останалите трима не желаят да продължат под това име без знаковия си колега и приятел.

Можеш да поръчаш "Led Zeppelin by Led Zeppelin" за 50 паунда (110 лева) на този адрес още сега.

ОЩЕ ОТ Музика

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Дискотека в петък

Десет поп хита от 80-те за добро настроение

Миленита направи кавър на Еди Ведър

Чуй версията й на "Guaranteed"