Пол МакКартни изненада Ливърпул

Разходи се с един от The Beatles в родния град на групата

22 юни 2018

Разходи се с един от The Beatles в родния град на групата

Джеймс Кордън, водещият на веселата серия "Carpool Karaoke" от предаването The Late Late Show, в което кани известни музиканти на обиколка с колата, в която пеят техни (и не само) песни, вчера направи най-голямата изненада на зрителите си.

"Здрасти, друже! В Ливърпул съм и се чудя дали не можеш да ми помогнеш. Трябва ми някой. Не който и да е. Можеш ли, моля те, моля те да ми помогнеш?", пита Кордън по телефона, напомняйки за песента "Help" на The Beatles. И в следващия момент на лявата седалка (все пак там автомобилите са с обратен волан) сяда самият Пол МакКартни. В следващите 20 минути двамата обикалят с колата из улиците на града, откъдето тръгва пътят на The Beatles и създават куп огромни изненади за жителите му.

Пол МакКартни изненада Ливърпул

"Baby, you can drive my car", пеят те и се сменят на шофьорското място. След това изпяват "Let it Be", която докарва сълзи в очите на водещия. Пол пък пее първата песен, която е написал - на 14-годишна възраст - "I've Lost My Little Girl". Спират на Пени Лейн и си правят снимки пред табелата, влизат във фризьорския салон, където още съвсем младите The Beatles имат фотосесия, за тотален шок на служителките и пешеходците. "Последният път, когато бях тук, никой не ме разпознаваше", смее се Пол, а малко по-късно стигат до Фортлин Роуд 20 - адресът, където музикантът живее в ранните години на The Beatles и не е стъпвал, откакто напуска къщата на 20 години. И напълно изкарва акъла на сегашните обитатели на адреса, когато влиза на разходка в стария си дом.

https://www.youtube.com/watch?v=QjvzCTqkBDQ

Още много емоционални моменти има в предаването, като изненадващ концерт в местен бар в ролята на джубокс, както и няколко нови песни от предстоящия албум на Пол МакКартни "Egypt Station" през септември.

ОЩЕ ОТ Музика

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

2019 - голяма година за феновете на Blind Guardian

Вокалистът Ханзи Кюрш споделя интересни новини

Внимание, видео

Шест нови музикални клипа, с които да отбележиш петъка