Мерилин Менсън и Роб Зомби свирят The Beatles

Чуй кавъра им по "Helter Skelter"

12 юли 2018

Чуй кавъра им по "Helter Skelter"

Двете страшилища на американския рок Мерилин Менсън и Роб Зомби отново тръгват на турне заедно, както направиха и през 2012. То започна вчера в Детройт и неслучайно се нарича "Twins of Evil: The Second Coming".

Мерилин Менсън и Роб Зомби свирят The Beatles

За да отбележат началото на втората си обиколка заедно, двамата шок-рокъри записаха ултра-напомпан кавър по класиката на The Beatles "Helter Skelter". Съчетал ъндърграунд груув метъла на Роб Зомби с готик-индъстриъл атмосферата на Мерилин Менсън, кавърът е идеалният саундтрак за скоростен крос с колелото из града или в плейъра във фитнес залата. Слушай и се опитай да не тактуваш с крак под бюрото.

https://www.youtube.com/watch?v=fAkjKzfzBLE

Първата част на "Twins of Evil" преди 6 години не мина без скандали и противоречия. В началото на турнето Мерилин Менсън се оплака на сцена и в социалните медии от партньора си в афиша, че времето на шоуто му било орязано за един от концертите. Той твърдеше, че "ще спукам гъза на Зомби". Роб, от своя страна, не му остана длъжен и заби с бандата си кавър по класическото парче на Алис Купър "School's Out" и го посвети на "единствения шок-рокър излизал някога на сцена - Алис Купър, който не е някаква си мрънкаща лигла." Разбира се, в навечерието на новото турне, Роб Зомби твърди, че между тях днес няма лоши чувства и че тогава медиите са преекспонирали случая.

ОЩЕ ОТ Музика

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Петър Дундаков

Един от най-заетите съвременни български композитори има какво да каже не само с музиката си

Babyface Clan пуснаха нов сингъл

Виж клипа на "Everybody Says"