Sweet Cheddar of Mine

Американска верига супермаркети пусна сирена, посветени на музикални хитове от 80-те

Ивайло Александров 12 февруари 2019

Музиката от 80-те  е вдъхновила много хора за различни неща, но като се има предвид как са изглеждали артистите от тази епоха, вероятно най-заетите хора тогава са били стилистите и дилърите. Така или иначе, 80-те години оставиха повече от богато музикално наследство, което оказва влияние върху бизнеса дори в наши дни.

Sweet Cheddar of Mine

През 2019 г. веригата супермаркети Aldi реши да отдаде дължимото на музикалните звезди от 80-те по един нестандартен начин. Компанията представи своето „музикално " сирене няколко дни преди годишните награди Grammy, а имената на различните продукти от серията са повече от тематични. Какво ще кажеш за половинка Sweet Cheddar of Mine?

Guns N' Roses отдавна не са сила, но едва ли някой си е представял, че марка сирене ще е свързана по какъвто и да било начин с творчеството им. Всъщност, имената на всички видове сирена на Aldi по хумористичен начин напомнят на хитови парчета от 80-те като „Girls Just Wanna Have Fun" на Синди Лоупър (името на сиренето е „ Girls Just Wanna Have Fontina") или „Wake Me Up Before You Go Go" на Wham! (името на сиренето е Wake Me Up Before You Goat Goat ). 

Цената за парче „музикално" сирене е 3,49 долара. Вкусът сигурно  е мелодия.

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Нито звук повече

Микрофонът на Дрейк беше изключен по време на тирада срещу наградите Grammy

Всичко за младите музиканти

Нова британска обществена програма ще построи репетиционни, където талантите да свирят безплатно