Брилянтна идея

Вече се снима предисторията на култовия филм „Grease"

Стефан Стефанов 11 април 2019

Филмът „Grease" излиза по кината през 1978 г. и се превръща в световен хит,  понесен на крилете на приятната романтична история от сюжета, както и на страхотния саундтрак. „Grease" бързо се сдобива с култов статут, какъвто придобиват и главните актьори Оливия Нютън-Джон и Джон Траволта.

Филмът има продължение, наречено „Grease 2" от 1982 г., в което участва Мишел Пфайфър, но този филм не печели публиката. Въпреки това, историята на Санди (Нютън-Джон) и Дани (Траволта) изглежда достатъчно богата на холивудските продуценти, че вече да са започнали снимките по още един филм от тази „брилянтна" поредица.

На този етап за новата продукция се знае, че сценарист ще е Джон Огъст, а филмът най-вероятно ще се казва „Summer Loving". Сюжетът ще разказва за събитията отпреди „Grease" и за това как Дани и Санди са се запознали.

Едва ли Оливия-Нютън Джон и Джон Траволта ще участват активно в новия филм, но де Ниро и Пачино бяха подмладени за „The Irishman"на Скорсезе. Така че – знае ли човек?

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Войната на текстописците започва

Най-влиятелните текстописци в САЩ написаха отворено писмо срещу Spotify, Google и Amazon, които искат да намалят приходите им от стрийминг услуги

Avicii все още е тук

Песента "SOS" с Aloe Blacc излиза една година след самоубийството на известния DJ