Гледай сета на супергрупата Deadland Ritual от Helfest

Професионално видео на целият сет на супергрупата Deadland Ritual с членове на Black Sabbath, Guns n' Roses и Apocalyptica на Hellfest e онлайн

08 юли 2019

Deadland Ritual e новият проект на басиста на Black Sabbath Тери "Гийзър" Бътлър, китариста на Били Айдъл Стив Стивънс, барабаниста Мат Соръм (Guns n'Roses, Velvet Revolver и The Cult) и певеца Франки Перес (Apocalyptica).
Професионално заснетото видео по-долу документира целия им високооктанов сет на фестивала Hellfest, който включва класики като "Symptom Of The Universe", "Neon Knights" и "Sweet Leaf" на Black Sabbath, "Slither" на Velvet Revolver и поп пънк класиката на Били Айдъл "Rebel Yell".
 

"Всички в Deadland Ritual се отнасяме резервирано към термина "супергрупа", споделя инициаторът на проекта Бътлър. Ние сме просто четирима пича, които са се събрали, за да се забавляват и да между другото да напишат няколко добри парчета заедно. Досега сме написали седем, остава да намерим време да ги запишем всичките. Доста звукозаписни компании се интересуват от нас, но засега нямаме някакъв конкретен план - това лято ще пообиколим няколко фестивала и ще видим как вървят нещата между нас и публиката".
Засега Deadland Ritual са издали официално само две песни - "Down In Flames" и "Broken And Bruised", и двете продуцирани от Грег Фийлдмън, работил с Metallica и Slipknot.
 

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Beck е на линия със странен кавър на "Hot for Teacher" на Van Halen

В парчето няма китари, но има много от неподражаемата лудост на Beck, така че би трябвало да си доволен

Чуй неиздавано парче на Фреди Меркюри

Смятаната за изгубена версия на баладата "Time Waits for No One" е открита от продуцента и добър приятел на певеца на Queen Дейв Кларк