Ози пак отлага турне

Певецът отново ще пази леглото

Ивайло Александров 10 октомври 2019

Не му върви на дядо Ози в последните няколко години. За пореден път на метъл легендата се налага да отложи турне, заради здравословното си състояние. Миналата година втората част на турнето от 1991-1992 "No More Tours" беше отложено заради тежка пневмония, която певецът изкара, а сега европейските дати за периода януари-март 2020 падат заради операция на прешлените на Ози.

В началото на годината Ози Осбърн падна лошо в дома си и събуди стара травма. Наложи се да оперират врата му и явно възстановяването отнема повече време. В съобщение до медиите вокалистът на Black Sabbath казва:

"Тук съм, за да ви дам подробности за състоянието ми. Както може и да знаете, а може и да не знаете, в началото на годината паднах лошо. Прецаках всички прешлени на врата ми и се наложи да ме оперират. Сега имам повече болтове и гайки във врата, отколкото в колата. Не съм тръгнал да умирам - възстановявам се, просто отнема малко повече време. И ми втръсна до смърт да лежа на шибаното легло по цял ден. Нямам търпение да си размърдам задника. Само че ще трябва да почакате още малко. Отлагам европейското турне, защото не съм готов. Не се пенсионирам - имам още концерти да направя. А когато изляза на американското турне, искам да съм 100% готов да ви издухам главите. А между другото, задава се и нов албум. Благодаря на бандата и екипа ми, както и на промоутъра Live Nation, но най-вече на приятелите ми от Judas Priest, с които трябваше да тръгнем на турнето. Искам да кажа следното на феновете ми: От сърце ви благодаря за търпението и лоялността. Обичам ви. Сега се разкарайте и ме оставете да се лекувам."

Според Live Nation новите европейски дати ще се проведат през първата половина на 2021.


 

ОЩЕ ОТ Музика

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

The Cure работят по три нови албума

Думите са на вокалиста на групата Робърт Смит

Дълъг концертен уикенд

Цял куп концерти след средата на седмицата