Lord of The Rings In Concert се мести напролет

Новата дата за кино-концерта е 24 април

Ивайло Александров 25 октомври 2019

Нямахме търпение да се срещнем за последно на кино с епичния финал на трилогията на Питър Джаксън "Властелинът на пръстените: Завръщането на краля" с "Lord of The Rings In Concert", където саундтракът на филма се свири на живо от голям, международен оркестър пред няколко хиляди души. Днес организаторите от Keen Acts съобщават, че логистични причини възпрепятстват шоуто в средата на ноември и преместват датата с още няколко месеца. Така ще се докоснем до магията на Толкин с музиката на симфоничен оркестър на 24 април в Арена Армеец.

Lord of The Rings In Concert се мести напролет

„Завръщането на краля" ще бъде прожектиран на мащабен HD екран в перфектна симбиоза с епичния саундтрак, изпълнен на живо от почти 300 души хор и оркестър. Всички, закупили билети за "Lord of The Rings In Concert" до момента могат да запазят своите билети, тъй като те ще важат без презаверка. Те ще получат и допълнителен комплимент от създателите на шоуто, възможност да спечелят плакат с автограф лично от Хауърд Шор или реплика на „The One Ring”. За повече информация следи страницата на Keen Acts. А ако още нямаш билет, можеш да вземеш твоя от мрежата на Eventim.bg и касите имq както и в OMV, билетен център НДК или магазини Orange. От днес в продажба се пускат и специални детски билети с 50% отстъпка, валидни за лица от 8 до 12 години. Деца до 7 години включително влизат безплатно, но нямат запазено място.

LOTR

Желаещите да върнат билетите си могат да го направят чрез партньорската мрежа на Eventim. Сумата ще може да бъде възстановена в конкретния обект, от който е взет билетът. Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени лично в централния офис, намиращ се на ул. 6-и септември 58 в София, като в рамките на 7 работни дни всеки клиент ще получи обратно пълната сума. В случай на плащане чрез наложен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща веднага при връщане на билетите в централния офис на Eventim на ул. "6 септември" 58.

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Излиза първи саундтрак на "Peaky Blinders"

Чуй кавъра на Пи Джей Харви по "Red Right Hand" на Ник Кейв

Пълна програма

Тази седмица е културно разточителна