Mötley Crüe се завръщат

Рок легендите взривиха договора си за пенсия

Ивайло Александров 19 ноември 2019

Поредната група рок и метъл музиканти, на които пенсията не им се отразява добре (вероятно и на финансовото състояние) се завръща с гръм и трясък. В случая с Mötley Crüe съвсем буквално. Във видеосъобщение виждаме как групата подписва договора си за неизнасяне на съвместни концерти под познатото старо име. сега, почти 6 години по-късно, коментарът е, че "за да свирят пак заедно като Mötley Crüe, този договор трябва да бъде унищожен. А унищожението не е нищо ново за Mötley Crüe."

Сред причините за събирането им, освен вероятната скука и сигурните тлъсти пачки, е и фактът, че филмът на Netflix за Mötley Crüe "The Dirt" се превърна в огромен хит. Днес има и поколение съвсем млади фенове, които тепърва искат да видят групата на живо. След последния си концерт на 31 декември 2015, Винс Нийл, Ники Сикс, Мик Марс и Томи Лий не са си говорили чак до снимките на филма "The Dirt" през 2018.

Според списание Rolling Stone Mötley Crüe ще тръгнат на американско турне догодина, заедно с други 80-арски рок икони - Def Leppard и Poison. Според блога Radar Online една от най-големите концертни агенции Live Nation е предложила 150 милиона долара на Mötley Crüe за турне, но при условие, че Винс Нийл свали 20 килограма и се подложи на лечение за зависимостите.

ОЩЕ ОТ Музика

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Можеш ли като Фреди?

Приложение ти помага да сравниш гласа си с този на Фреди Мъркюри

Irfan преиздават първите си два албума

Групата ще изнесе концерт в Sofia Live Club на 3 декември