Irfan преиздават първите си два албума

Групата ще изнесе концерт в Sofia Live Club на 3 декември

Ивайло Александров 21 ноември 2019

Уърлд ембиънт формацията Irfan приключва поредното си европейско турне с концерт в София. Групата наскоро се завърна от турнето си, наречено "Beyond”ч което ги заведе в редица градове в Германия и Холандия тази есен и ще приключи активния си сезон с концерт в Sofia Live Club на 3 декември.

Irfan преиздават първите си два албума

Irfan са на сцена от близо 20 години, а емблематичната им музикална палитра съчетава влияния от Балканите, Персия, Близкия Изток, северна Африка и средновековна Европа. Автентичното им звучене ги нареди сред любимите групи на почитателите на уърлд, етно и ембиънт музиката. Сега Irfan представят новите издания на отдавна изчерпаните като тираж първи два албума - "Irfan” (2003) и "Seraphim” (2007). Това е специален жест както към новите фенове на групата, така и към тези, които я следят отфавна, но не са успели да се сдобият с копия от ранните им издания.

Irfan
Новата обложка на "Irfan"

Преизданията са с нов, ремастериран звук, дело на продуцента и инструменталист Кристофер Юул от неофолк магьосниците Heilung. И двата диска са с нов артуърк, създаден специално за тези издания. И двата албума ще могат да бъдат закупени само на концертите на Irfan.

Seraphim
Новата обложка на "Seraphim"

Вратите на Sofia Live Club на 3 декември ще бъдат отворени в 20:00, а концертът ще започне в 21:00. Билети по 12 лева се продават в мрежата на Eventim, а в деня на концерта ще се продават на входа на клуба по 15 лева. За повече информация можеш да следиш събитието във Facebook.

 

ОЩЕ ОТ Музика

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Mötley Crüe се завръщат

Рок легендите взривиха договора си за пенсия

U2 пуснаха нова песен "Ahimsa"

Това е първото ново парче на бандата след излизането на "Songs of Experience" и в него участва индийския музикант А.Р. Рахман