Фил Анселмо в България с песните на Pantera

Легендарният фронтмен идва у нас с групата си The Illegals

Ивайло Александров 02 декември 2019

Интервюто ни с Фил Анселмо в новия брой на Esquire още е топло и на пазара, а днес идва новината, че легендарният метъл вокалист ще гостува в България с групата си The Illegals. В сета им ще има само песни на метъл лидерите от 90-те години Pantera. Концертът е на 2 август, на стадион Юнак (до Националния стадион "Васил Левски").

Фил Анселмо в България с песните на Pantera

На предстоящото турне, включително и на концерта си в София Philip H. Anselmo & The Illegals ще изсвирят целия класически албум на Pantera "Vulgar Display of Power" (1992), превърнал групата в една от най-важните и влиятелни метъл банди за времето си. Дискът е пълен с брутални метъл хитове, които вече близо 30 години не слизат от ефира на рок радио станциите и на всички метъл партита. Сети се за парчета като "Walk", "Mouth for War", "This Love", "Fucking Hostile". А сега ще ги чуем за пръв път в България с гласа, който звучи и на записите.

Билети по 52 лева ще намериш в мрежата на PaySera, в магазини "На Тъмно" в цялата страна или с наложен платеж с поръчка на тел. 0886 126 995. А ти не забравяй да се сдобиеш с брой 51 на Esquire, с надеждата да получиш автограф лично от мистър Анселмо на снимката в броя. Долу можеш да видиш целия лайв на Philip H. Anselmo & The Illegals по време на фестивала Exit в Нови Сад, Сърбия това лято.

ОЩЕ ОТ Музика

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Музика с особено присъствие

heptagram и Krekhaus с много специален лайв в петък вечер

Причините Аланис Морисет да пие

Чуй първа нова песен на певицата от 7 години