Четем пънк

Излиза автобиография на Bad Religion

Миналата година американските пънк рок легенди Bad Religion издадоха 17-ия си студиен албум, който освен това е един от най-силните им. А тази година, за 40-ата си годишнина групата е подготвила и автобиография. Точно така - авто! Книгата е писана от самите членове на групата, с помощта на техния приятел, писателя и журналист Джим Руланд.

 

Четем пънк

"What You Want: The Story of Bad Religion" излиза на 18 август. Книгата е плод на дълги разговори и интервюта на Руланд с двигателите на групата - Грег Графин, Брет Гуревиц, Джей Бентли и Брайън Бейкър, както и с предишни нейни членове и проследява цялата й 40-годишна история. Включени са много архивни кадри, непоказвани досега снимки, както и интервюта с популярни фенове и близки приятели на Bad Religion. Цената на изданието с твърди корици е 28 долара и може да се поръча предварително още сега от Amazon.

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Още едно ново видео от Ози

Гледай клипа към "Straight To Hell" сега

Деветте песни на Дейвид Боуи, които промениха света

Oбръщаме поглед с любов и тъга към 9 парчета на вечния рок хамелеон, който ни напусна на 10 януари 2016-a, които ни карат да делим кратката, но горда история на рок музиката на два периода - преди и след появата на Дейвид Боуи на музикалната сцена