Моби с първи клип от предстоящия си нов албум

За музиканта и един от най-известните вегани на планетата "All Visible Objects" ще е 17 студиен албум в дискографията му

15 януари 2020

Моби потвърди също така, че 100 процента от приходите от всяко от парчетата, включени в албума, ще отидат за различни благотворителни организации, като Extinction Rebellion, Brighter Green, The Rainforest Action Network, Extinction Rebellion , Mercy for Animals, Animal Equality, The Humane League, Good Food Institute и The American Civil Liberties Union. Повечето от тях се борят за опазване на природната среда и срещу жестокостта към животните. Самият музикант е горещ поддръжник и на втората кауза, последното свидетелство за което е едрата татуировка "Vegan for Life", която си направи през есента на 2019-а. Моби е веган от 32 години, а през 2015-а откри собствено веган бистро - Little Pine в Лос Анжелис.

В пилотния сингъл от албума "Power is Taken" участва барабаниста на пънк легендите Dead Kennedys D.H. Peligro, което не е чак толкова изненадващо за запознатите с хард кор миналото на Моби.


"All Visible Objects" ще излезе на 6 март от Mute

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Новият Pearl Jam ще се казва "Gigaton"

Групата обяви и концерти за 2020

Nine Inch Nails и T.Rex влизат в рок залата на славата

Все още се чудим какво прави Notorious B.I.G. там