Идва ли нов AC/DC?

Според слуховете, бандата ще издаде албум още тази година

Австралийската радиозвезда Еди МакГуайр тази сутрин сподели в ефир, че легендарната хард рок група AC/DC не просто се е събрала в студио, но и усърдно работи по нов албум, който ще види бял свят съвсем скоро. "Гледам си мейла и виждам, че през февруари или мрат тази година ще има нов AC/DC, като освен това през октомври и ноември те ще направят австралийско турне."

Идва ли нов AC/DC?
Брайън Джонсън

Според МакГуайър групата е успяла да намери решение за проблемите със слуха на певеца Брайън Джонсън. Той се оттегли от групата през април 2016, тъй като излизането на сцена заплашваше да го остави напълно глух. След него вокалите в AC/DC бяха поети от Аксел Роуз. Сега обаче Джонсън е отново в състава, като по всяка вероятност и доскоро потъналия в проблеми с полиция и алкохол барабанист Фил Ръд вероятно също ще се върне в бандата.

rockorbust
Последният албум на AC/DC "Rock or Bust" излезе през 2014

На мястото на починалия съосновател и основен автор на песни Малкълм Йънг в AC/DC е Стиви Йънг - племенникът на единствения останал оригинален член Ангъс Йънг. Още не се знае кой ще поеме бас китарата на мястото на пенсиониралия се басист Клиф Уилямс, макар слуховете да предполагат, че и той ще се завърне за един последен албум и турне с бившите си колеги.

ОЩЕ ОТ Кино и ТВ

НАЙ-НОВО ОТ ESQUIRE

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Еминем изненадващо с нов албум

Без предварителни анонси рапърът пусна стрийм с 20-те нови парчета oт "Music To Be Murdered By"

Дейвид Олни почина на сцената

Американският фолк певец е издъхнал по време на концерт на 71 години